Θηβα Σεισμοσ : Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο : Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας,

Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr
Κατερίνα Μουτσάτσου - Όλες οι Ειδήσεις taxidromos.gr from www.tlife.gr
Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων έχει πυροδοτήσει η σεισμική δραστηριότητα στη θήβα και το ενδεχόμενο ή μη ενός μεγαλύτερου σεισμού. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της .

Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό .

Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ. Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων έχει πυροδοτήσει η σεισμική δραστηριότητα στη θήβα και το ενδεχόμενο ή μη ενός μεγαλύτερου σεισμού. Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Ο σεισμός που ταρακούνησε τη θήβα, έδειξε να ανησυχεί λίγο τον γνωστό σεισμολόγο άκη τσελέντη, ο οποίος μίλησε στο open. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα.

Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Οι δώδεκα βαθμοί των αμαρτιών - oi dodeka vathmoi ton amartion
Οι δώδεκα βαθμοί των αμαρτιών - oi dodeka vathmoi ton amartion from images32.inewsgr.com
Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ. Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων έχει πυροδοτήσει η σεισμική δραστηριότητα στη θήβα και το ενδεχόμενο ή μη ενός μεγαλύτερου σεισμού. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας,

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Ο σεισμός που ταρακούνησε τη θήβα, έδειξε να ανησυχεί λίγο τον γνωστό σεισμολόγο άκη τσελέντη, ο οποίος μίλησε στο open. Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ. Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων έχει πυροδοτήσει η σεισμική δραστηριότητα στη θήβα και το ενδεχόμενο ή μη ενός μεγαλύτερου σεισμού. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα.

Κόντρα μεταξύ των σεισμολόγων έχει πυροδοτήσει η σεισμική δραστηριότητα στη θήβα και το ενδεχόμενο ή μη ενός μεγαλύτερου σεισμού. Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε.

Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο
Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο from cdn1.bbend.net
Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ. Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Ο σεισμός που ταρακούνησε τη θήβα, έδειξε να ανησυχεί λίγο τον γνωστό σεισμολόγο άκη τσελέντη, ο οποίος μίλησε στο open. Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική .

Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της .

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Η σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται εστιάζεται σε ένα κομμάτι του ρήγματος κοντά στη θήβα σε μια ακτίνα 5 χιλιομέτρων από την πόλη. Ζημιές σε σπίτι μετά τον σεισμό . Παπαδόπουλος για τον σεισμό στο ηράκλειο: Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Ο σεισμός που ταρακούνησε τη θήβα, έδειξε να ανησυχεί λίγο τον γνωστό σεισμολόγο άκη τσελέντη, ο οποίος μίλησε στο open. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας, Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22. Ακόμη ένας σεισμός σημειώθηκε κοντά στη θήβα. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, είχε μέγεθος 6,3 βαθμών της . Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο άκης τσελέντης στον αντ1 και την εκπομπή «καλημέρα ελλάδα» για το ρήγμα της θήβας και την έντονη σεισμική . Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ.

Θηβα Σεισμοσ : Σεισμοσ Τωρα Θηβα - Η περιφερειακή ανάπτυξη στο επίκεντρο : Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται δυο χιλιόμετρα ανατολικά της θήβας,. Για τον σεισμό στο ηράκλειο αλλά και τα ρήγματα στη θήβα και τη νίσυρο μίλησε ο άκης τσελέντης. Ο νέος σεισμός σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:20. Αυτή τη φορά ήταν λίγο πάνω από 3 ρίχτερ. Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε. Ο σεισμός στη θήβα του 1914 σημειώθηκε στην περιοχή της θήβας στις 17 οκτωβρίου και ωρα 06:22.